Tillbaka efter semestern

Då var man tillbaka igen – till ett tyst och lugnt och väldigt tomt kontor. De flesta är fortfarande på semester.

Nästa vecka byter Hertz hemsida utseende, så just nu sysselsätter jag dagarna med förberedelser inför detta. Nya banners måste finnas klara att laddas upp. Översättningar från engelska till svenska har redan gjorts, men behöver säkert ses över när de är live och liksom placerade i rätt sammanhang. Kan se lite annorlunda ut i “verkligeheten” efter att man har översatt ett gäng lösryckta fraser i ett excel-dokument.

Det har blivit mer och mer webb under årens gång. Nu i augusti har jag jobbat 6 år på Hertz marknadsavdelning. Det är det längsta jag har varit på ett ställe. Min rastlösa själ har än så länge tillfredsställts i och med de omväxlande arbetsuppgifterna. Dessutom händer det ju så mycket spännande nu inom branschen över huvud taget med alla mobila plattformer, sökmotorer med mera, med mera. Man blir aldrig fullärd, utan det finns alltid något man kan lära sig mer om, bli bättre på.

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *