Skapar mitt eget jobb

Första arbetsbefriade veckan – efter att ha blivit uppsagd från Norse Hotels på grund av nedskärningar. Känns enormt konstigt att inte ha någonstans att ta vägen, att inte ha en lång to do-lista med ett lass uppgifter att prioritera bland och inga kollegor att luncha med. Jag inser att jag är både en mycket social person och lite av en arbetsnarkoman.

Så finns inget jobb får man väl hitta på ett! Tittar på seminarier på webben om hur man bäst syns på webben inom musikbranschen, för uppdraget jag har gett mig själv är att hjälpa min mans företag Starlab Publishing & Studios. Så från bilar, vidare till hotellbranschen så blir det nu en djupdykning i musikbranschen!

Inte helt ny värld för mig, då jag själv varit en artist en gång i tiden. Men mycket har hänt inom marknadsföring sedan dess. Och någonstans har jag insett att det egentligen inte spelar så stor roll vilken produkt/tjänst jag jobbar med, det är ju marknadsföringsjobbet som är det roliga! Målgrupperna skiljer sig så klart åt, och därmed även mediekanalerna de syns i. Men sedan – om det är en bil, ett hotellrum, en bok, smycken eller artister man kommunicerar om – det är lika kul alltihop!

En illustration jag har skapat i programmet Illustrator.

En illustration jag har skapat i programmet Illustrator.

En illustration jag har gjort själv i  Photoshop.

En illustration gjord av mig själv i Photoshop.

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *