YouTube – min nya källa av kunskap

YouTube är verkligen en källa av diverse kunskaper, har jag upptäckt. (Jag vet – säkert old news för många av er – men jag har inte nyttjat denna kunskapskälla till fullo ännu och börjar precis upptäcka vilken skatt som finns där!) Vet man vad man letar efter kan man få mycket hjälp. Det finns så många duktiga människor där ute som gärna verkar vilja dela med sig av det de kan – vilket jag mycket tacksamt tar emot. 🙂

Just nu sitter jag och fördjupar mina kunskaper i WordPress så att jag kan gå in och ändra i koderna (css) bakom färdiga WordPress-teman. Kanske hade jag lyckats lista ut en del grejor på egen hand … men “varför uppfinna hjulet två gånger”? Varför inte ta del och lära mig av dem som redan kan? Det går ju 17 så mycket snabbare!

Snart klar med första artistsidan (skapat i just WordPress utifrån ett One Page Theme). Mycket snyggt tema, men en hel del anpassningar krävs för att det ska passa just för detta syfte.

screendump_WP_fannon

Nu behöver jag bara en ny dator. Väljer mellan PC och Mac – båda finns hemma – och tidigare skulle valet ha fallit på en Mac utan tvekan, men jag har liksom börjat vänja mig med PC och suktar även efter en Dell (som jag hadc på mitt senaste jobb). Har även en mycket gammal Dell hemma, som är inne på tionde året snart och som fungerat helt klanderfritt hela tiden – börjar bara kännas lite seg då jag via jobben vant mig med lite bättre prestanda.

bild

 

 

 

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One thought on “YouTube – min nya källa av kunskap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *