Fotograferat tjejduon Ambition 17

11820701_1488365564789897_547436852_n
Igår tog jag kort på duktiga och söta tjejduon Ambition 17. Vi hittade några fina platser på Södermalm i Stockholm som fick agera backdrop.

Nu är jag ju egentligen inte någon proffsfotograf, även om jag älskar att ta kort, men jag blev riktigt nöjd med resultatet (bildprov kommer senare, efter att skivbolaget har sagt sitt om vilka bilder som får visas.) Min största styrka ligger egentligen i bildbearbetningen efteråt, formgivning (jobbet efter att bilderna har tagits). Men med så söta tjejer kommer ingen retusch behövas alls. Finns inte ens några pipplor att trolla bort i Photoshop! 🙂

Det filmades även, och av filmerna kommer jag att klippa ihop en promotionfilm inom kort.
Lyssna gärna in tjejerna (låten är super!) på Spotify eller läs mer om deras release på kampanjsiten, phonofile.link/ambition17

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *