Göteborg t&r

image

Nya favoriten - Chai Latte

När man åker fram och tillbaka till Göteborg under en dag får man unna sig lite extra – som Express House Chai Latte. Blev introducerad av kollegorna och nu är jag hooked! Men oj, vilken kaloribomb!

Träffade killen som hjälpt till med alla hemsidor på jobbet för en liten genomgång. Det är väldigt många hemsidor som kommer falla under mitt ansvar. Då det blev en liten stund över innan tåget gick hem igen så passade jag även på att rusa iväg till supercoola båthotellet (f.d. ibis Styles som nu har blivit uppköpt av min nya arbetsgivare och omdöpt till Good Morning Hotel). Jag hade inte systemkameran med mig så jag fick nöja mig med iPadens kamera i skymningsljus som snabbt blev mörkare.

image

Good Morning Hotel Göteborg City

Tidigare på dagen sprang jag även förbi Hotel Opera, som typ var det första jag såg när jag klev ut från Centralen i förmiddags. Ägs också av Ligula.

image

Hotel Opera

Hoppas jag få en chans att sova över på något av de fina hotellen. Kanske nästa gång! Jag hör till dem som verkligen älskar att bo på hotell! 🙂

Postat med WordPress för Android

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *