Ny hemsida för Ligula.se

Efter knappa två veckors semester är jag nu på plats igen på kontoret och fyller på med info till nya hemsidan som gick live i början av juli. Efter att ha haft en hemsida för i princip varje varumärke så har min arbetsgivare, Ligula Hospitality Group, valt att samla alla varumärken under ett och samma tak på Ligula.se. Det är ett enormt stort projekt (rör sig om dryga 30 hotell och restauranger), men jag har haft den stora turen att ha ett enormt duktigt team runt omkring mig. Det gör arbetet så mycket roligare! 🙂

Till skillnad från tidigare så finns nu alla sidor jag ansvarar för att uppdatera samlade på endast en plattform (ett inlogg, ett verktyg, samma mediabank etc) – vilket gör att jag kan se “ljuset i tunneln”! Det kommer bli en fin höst detta!

Skärmdump av hemsidan jag arbetar med, www.ligula.se

Skärmdump av hemsidan jag arbetar med, www.ligula.se

 

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *