Jag äääälskar böcker

För snart tre månader sedan lämnade jag hotell- och restaurangbranschen helt för att återvända till böckernas härliga värld!

I mitten av februari, efter en härlig kryssning i Karibien och innan det här med Corona drog igång på allvar, så började jag min anställning på Pocket Shops marknadsavdelning. Det känns alldeles underbart! Då jag råkar älska böcker dessutom – och just pocketböcker extra mycket – så trivs jag som fisken i vatten.

För ett gäng år sedan, när jag försökte hanka mig fram som musiker och behövde jobba extra då och då för att få ihop till brödfödan så arbetade jag för samma företag. Då stod jag i butik och jag minns att jag sökte jobbet just för att jag tyckte det var så trevliga butiker och för att de hade så bra engelskt utbud. Har alltid föredragit att läsa engelsktalande författares böcker på originalspråket. Det är så mycket som går förlorat i översättningen, oavsett hur duktig översättaren är så går inte allt att översätta. Sedan dess har jag hunnit utbilda mig och fått en hel del arbetserfarenhet inom marknadsföring.

Det blev en skum start då Covid-19 drog igång på allvar ungefär samtidigt som jag satte mig in i mitt nya jobb. Men bortsett från dessa konstiga tider vi befinner oss i just nu så stormtrivs jag. Böcker är ju ändå något av det roligaste som finns!

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *