Jobbet fortsätter med ny artistsida

Arbetet fortsätter med ny artistlansering (Starlab.se) och artistsite för tjejbandet Ambition 17, som snart kommer ut med sin första single. Jag fortsätter att bli bättre på WordPress medan jag skapar. Sidan är inte klar ännu, utan fortfarande under uppbyggnad.

Mycket kul att arbeta med WordPress, men lite svårare när man vill gå in och ändra i redan satta mallar.

 

Skärmdump på hemsida jag håller på att skapa.Under tiden fortsätter jag att söka jobb. Var på anställningsintervju igår och får veta nästa vecka om jag blir en av de tre som går vidare … Jobbet verkar väldigt roligt, men är tyvärr bara på 50 %.

Så hör gärna av er om ni behöver en bra marknadsförare, eller hör om något annat företag som gör det.

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *