Mitt cv

Jag matchar Mercures lila färg med min lila kavaj.

Jag matchar Mercures lila färg med min lila kavaj på hundmässa för att presentera nytt hundkoncept för Mercure Hotels i Sverige.

Jag behärskar de nödvändiga programmen för formgivning (för tryckproduktion och webb); Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver. Har även en del kunskap och erfarenhet i olika publiceringsverktyg som EPiServer, WordPress (som denna hemsida är skapad i), lite Drupal, Interwoven m.fl. Har även arbetat med sökoptimering/SEO, Sociala medier och kan en del css och html-kodning.

Har även arbetat med följande program för rörlig bild: Premiere, After Effects, Flash, samt Scalas egna designprogram för digitala skyltar, Scala Designer.

Har alltid haft ett brinnande intresse för att teckna och illustrera och är kunnig både med penna eller med hjälp av program som till exempel Illustrator eller Photoshop. Har tagit kurser i akvarellmålning och kroki.

Förutom att teckna har jag även skrivit en del, och behärskar både svenska och engelska språket väl i skrift. Har kandidatexamen med svenska som huvudämne, har gått skrivarkurser (kreativt skrivande) samt att jag genom mitt arbete även fått stor erfarenhet både vad gäller att formulera säljande texter och översätta till och från engelska.

Läs mer om tidigare arbeten och utbildningar:

Anställningar >

Utbildning >

Dela vidare på:
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Följ mig på:
twitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram